Curzon Street

Developer

Our latest project in Mayfair is quite unique, the entrance is through a church, past an internal garden with water feature, from the start, entering the apartment is an adventure. The only walls that remained where the guest en-suite, we reconfigured the whole space, to create a lateral Master suite, with bedroom, walk-though dressing room and en-suite. The arched windows in the en-suite look over the courtyard, which was too beautiful to conceal, by using 'Smart glass' the windows could change from clear to opaque at the touch of a button. The central internal courtyard was a great feature, flooding the middle of the space with natural light and providing a little oasis. We continued the 'exploration' theme by having a feature slatted wall/secret door into the Master suite. The kitchen spans floor and ceiling levels, creating a seamless solution that masks the architectural obstacles.